سلام
البته شاید برای این خواهش نیازی به تاپیک جدید نبود
ولی من حافظه خوبی ندارم
بعضی موقا میخوام یه نظری در مورد پلیرهای هم سروریم بدم
البته با اجازشون
درموردبهترینهائی که دیدم ونظرم در مورد نوع بازیشون و......
بدیهیه که اگه پلیری راضی نباشه
بازم نظرمو میگم

نه
نظرنمیدم
نظرات من همیشه درمورد بهترینها یا نوع بازی خواهد بود
انتقاد هم فقط از کسانی که خدای نکرده بهشون برنخوره
فقط هم درمورد بازیه کانتر
من که شخصا دلم میخواد هممون در مورد بازیه هم وبهترینها وگاهی انتقاداز نوع بازیه همدیگه نظر بدیم
البته با رعایت:
1-احترام
2-ادب
3-انصاف
4-ظرفیت دیدنه نظرات مثبت یا منفی (به نظر من دیدن ونه قبول کردن که اون یه مسئله شخصیه)
مشکلی که من دارم اینه که من کاربر تازه واردم وهمچنین حافظه خوبی ندارم وشاید درست نباشه بعضی از هم سایتی های محترممو به اسمه تو بازیشون +آقا(که عادت دارم وحتما به اسمه همه وصل میکنم) خطاب کنم
...........
..........
...........
.........
در این جا چند خط سانسور شده
دلیلش اسم بردن از شخصه خاصیه
چند بار خوندم این قسمتو واز نظره خودم:نخواستم اسمه شخص خاصی را بعنوانه مثال ببرم
اونم کسی که براش احترامه زیادی قائلم ومیدونم ظرفیتش به اندازه یه دریاست
..............
..............
.............
خواهشی که از هم سایتی های محترمم دارم اینه که :
اگه براشون زحمتی نیست
اگه مایلند
اگه به من لطف کنند
تو این تاپیک نایک بازی واسمه کوچیکشونو برام بنویسن
شاید حسن دیگه ی این لطفشون این باشه که کاربرای جدید سایت هم میتونن زودتر با بقیه آشنا بشن وارتباط برقرار کنن
همین که نایک بازی واسمه کوچیک هم سایتیهای عزیز را بدونم برام کافیه و همیشه میتونم اینجا اسمه کسی که میخوام خطابش کنمو پیدا کنم
اگه کسی هم دوست داره به اسمه کوچیکش مطلبیو که صلاح میدونه یا دوست داره بقیه بدونن را بنویسه که مختاره ومن شخصا خوشحال میشم که یه آرشیو معرفی از همه دارم
دراینجا چند خط اضافه میکنم
روزی(شاید شب بود)که برایه اولین بار وارده سروره آفتاب شدم(همین مستره خودمون که اسمش سروره آفتاب بود قبلاوبعد شد مستر والانم مثله اینکه بازم آفتاب شده)از سرور خوشم اومد
اون موقا گیم زون بهترین سرور بود وبهترین وسالمترین پلیرها اونجا میرفتن
حتما خیلی ها یادشونه که واسه وارد شدن به سرور باید شانس میاوردی که جا داشته باشه
ادمینهایه خشک ومقرراتی داشت
از هر نظر topبود
ولی من یواش یواش از آفتاب خوشم اومد
کوپن یا سهمیه یا امتیازی واسه من به همراه نداره که بخوام بگم تبلیغه زیادی واسه آفتاب کردم
مخصوصا تو رپ گیم
واز کارم شرمنده نیستم
ولی فروم را نمیشناختم اون موقع
تا اینکه یه بار واسه مشکلی تو وارد شدن به سرور اومدم فروم
یه تاپیک نوشتم که مشکل دارم واسه وارد شدن و.....
چند نفر راهنمائی کردن ومدیره سایت پیگیری کرد ویادم داد چیکار کنم
وقتی مشکل حل شد یه بار اومدم یه چرخی تو فروم زدم وخوشم اومد از فضاش
این جریانه آشنائیه من با فرومه سروره مورده علاقم بود
تابه حال 1 بار کارته قرمز گرفتم از ادمینهایه سرور(ban)
اونم واسه این بود که یه ادمین فکر میکرد وال دارم
یادم نمیره که گفت:
vase farhang sazi mikham 1 forsat be 1 waller bedam.GOLSHIFTE off kon karit nadaram
حالا بماند کی بود اون ادمین
ولی همیشه حسه خوبی به سرور داشتم
به خاطره فضاش
به خاطره پلیرها وادمینهاش
خاطراته خوبه زیادی از سرور داشتم ودارم
یه جورائی حسه ناسیونالیستی به مستر دارم
میخواستم ومیخوام همیشه تو صدر باشه
بعد از چند تا تاپیک این تاپیک را نوشتم
به مرور عادتم شد که بیشتره پست هامو اینجا بزارم
بارها پست هام جنجالی شد
بارها مواخذه شدم
والبته بارها هم اشتباه کردم
ولی کسی نمیتونه پستی از من پیدا کنه که برضده سرور وفروم باشه
بارها انتقاد کردم از ادمین وپلیر
حتی 1 بار یکی از ناظمها به طوره غیره مستقیم تشبیه کرد منو به بیماری که مرضه کوبیدنه ادمینها را داره
خوب نظرش بوده لابد
ندیدم کسی به اندازه یه من از ادمینها انتقاد کنه
وندیدم کسی به اندازه یه من ازشون دفاع کنه
واینو یه نکته یه مثبته کارم میدونم(نظره شخصی)
شاید این مقایسه زیادی بزرگ باشه برا کارم وسرورم ولی یه جورشکافتنه از نظره من واین مقایسه اینه:
وقتی نماینده یه مجلس وزیری را استیضاح میکنه قصدش براندازیه دولت وکابینه نیست بلکه خدمت به کشورشه
البته نه من نماینده یه مجلسم ونه ادمینها وزیر
ولی تشابهش اینه که قصده من خدمت به سروری بوده که دوستش داشتم ودارم
نه بابته این کار حقوق میگیرم ونه ذینفعم تو سرور وفروم
فقط یه علاقه یه شخصی به خاطراتمه
اساسه کارم هر چند کلاسیک نبوده ونیست :
این بوده که به خاطره سرورم بنویسم وهرگز از کارم پشیمون نیستم ووقتی هم کوبیده میشم واسه یه پست به عنوانه دشواریهایه یه هدفه خوب مایوس نشدم ونمیشم
از این به بعد هم رویه من همین خواهد بود
تلاش برایه ارتقاء سرورم به هر روشی ودر 4 چوب قانون هایه فروم
وقتی ببینم کسی یا چیزی یا روشی یا اخلاقی یا .....داره سرورضعیف میکنه ازش مینویسم
حتی اگه ده ها نفر مخالف باشن وبکوبنم
سعی کردم طوری بنویسم که وقتی کسی بهم حمله میکنه واسه نظرم :نتونه خودش به خودش حق بده
البته نویسنده نیستم ومنم اشتباهاته زیادی تو نوشتنم مرتکب شدم(وممکنه بازم بشم)ولی همیشه سعی کردم ومیکنم که جلویه دادگاه وجدانم کم نیارم واز عذرخواهی از کسانی که بدونه تعمد ممکنه رنجونده باشمشون احساسه کوچکی وخجالت نمیکنم
امیدوارم این سرور وفروم همیشه برقرار باشه ویه روز اگه خدا خواست بچه هام بخونن نوشته هامو و امیدوارم اگه چنین اتفاقی افتاد خجالت نکشم جلوشون
تجربیاته خیلی خیلی گرانبهائی از حضور تو جمع غیره هم جنسهام واکثرا بزرگترهام پیدا کردم که قیمت نداره این تجربه ها
به لطفه این سرور وفروم تجربیاتی که ممکن بود تو دنیایه واقعی با سفید شدنه موهام پیدا کنم را تو دنیایه مجازی وتو یه فضایه سالم پیدا کردم واین یه دنیا واسم ارزش داره ومنو مدیونه سرورم میکنه
کسائی که با پست هایه قشنگ وآموزنده وحتی انتقاد هایه به جاشون به من درس دادن را هیچ موقع فراموش نمیکنم وامیدوارم دنیا باهاشون مهربون باشه
وکسائی که به هر دلیلی منو آزار دادن چه تو سرور وچه اینجا را فراموش کردم ومیکنم وکینه ای از کسی به دل ندارم
وامیدوارم کسائی هم که(با تاکید میگم)غیره عمدی واز رویه اشتباهات من آزار دیدن منو ببخشن
ودر آخرامیدوارم سروره مورده علاقم همیشه در صدر باشه وکسائی که برا پیشرفتش تلاش کردن ومیکنن موفق باشند:
در زندگی
قبلااز همه ی کسانی که به من این لطفو میکنن تشکر میکنم
((^_^))